Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 358 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,38 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 5,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bucatini all´amatriciana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2XMv
Moje poznámka
Bucatini all´amatriciana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2XMv
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 2 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 7 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 18 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 1 hodinou
Koka sušenky
faluska před 1 hodinou
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 3 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 3 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 6 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 15 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 19 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 20 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 20 hodinami
Tématické fráze:
penne alla amatriciana,
těstoviny amatriciana,
penne amatriciana,
pasta amatriciana,
špagety amatriciana,
těstoviny bucatini,
penne all amatriciana,
špagety matriciana,
spaghetti amatriciana,
recept italské těstoviny bucatini,
recept penne alla amatriciana,
těstoviny all amatriciana,
penne ala amatriciana,
špagety all amatriciana,
lasagne amatriciana,
tagliatelle amatriciana,
penne amatriciana recept,
spagety alla matriciana,
těstoviny alá amatriciana,
těstoviny alla amatriciana
Suroviny:
cibule,
olej olivový,
guanciale,
rajče,
chilli paprika čerstvá,
sýr ovčí,
víno bílé suché,
těstoviny
Komentáře (19)