Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 037 kJ / 1 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,40 g |
Tuky | 93,88 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 438 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 26,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí játra na smetaně s okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkKg
Moje poznámka
Hovězí játra na smetaně s okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkKg
Nejnovější recepty
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 2 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 16 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
walnutka před 35 minutami
Selská polévka s nudlemi
trdlo před 39 minutami
Mrkvová polévka lehká
Penkapa před 1 hodinou
Koláč sester Tatinových (Tarte Tatin)
Janina007 před 2 hodinami
Kefírová buchta šťouchaná
Napalsko před 2 hodinami
Kuře na paprice
smyslnaorchidej před 2 hodinami
Měkké perníčky hned k jídlu
Romario před 4 hodinami
Jablkovo tvarohový řez
malami před 4 hodinami
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 14 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí játra,
hovězí játra recepty,
hovězí játra cena,
játra na smetaně,
hovězí játra na okurkách,
recept na hovězí játra,
recepty na hovězí játra,
hovězí játra recept,
hovezi jatra omacka,
ledvinky po znojemsku,
játra s okurkou,
hov. po znojemsku,
hov. játra,
hovězí jatra na štavě,
kuřecí játra s okurkou,
recepty hov.játra na smetaně,
játra po znojemsku,
recepty z hovezi jatry,
hov jatra,
hovezi jatra na slanine
Suroviny:
játra hovězí,
olej slunečnicový,
bobkový list,
koření nové koření,
bujón hovězí,
mouka polohrubá,
voda,
smetana ke šlehání,
okurky sterilované
Komentáře (5)