Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pojednání o BORŠČI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJDX
Moje poznámka
Pojednání o BORŠČI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJDX
Nejnovější recepty
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 22 minutami
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 3 hodinami
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 3 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 8 hodinami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Závitky z mletého masa, plněné uzeninou, syrečkem a paprikou
Alena445 před 40 minutami
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 2 hodinami
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 4 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 5 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 5 hodinami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 7 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 7 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 8 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 17 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 18 hodinami
Tématické fráze:
boršč,
ukrajinský boršč s červenou řepou,
příloha k boršči,
polská okurková polévka,
kvas z červené řepy,
recept na písecký dort,
mail vitya.in loc:cz,
ukrajinský kvas,
boršč za studena,
boršč polivka,
polsky boršč s červenou řepou,
polsky barszcz z uzeneho masa,
řepný kvas,
mražený boršč,
co k boršči,
boršč wikipedie,
písecký dort variace,
boršč recept,
boršč vepřové plecko,
polský barszcz recept
Suroviny:
bobkový list,
brambory,
celer,
cibule,
citron,
cuketa,
cukr,
řepa červená,
fazole červené,
zelí červené,
česnek,
mouka hladká,
zelí hlávkové,
kližka hovězí,
přední hovězí,
koření hřebíček,
chilli,
jalovec,
kečup ostrý,
kedlubna,
klobása,
kmín celý,
kopr,
maso krůtí,
salám kuřecí,
zelí kysané,
kyška,
maggi,
máslo,
salám měkký,
mléko,
maso mleté,
kost hovězí morková,
směs zeleninová mražená,
mrkev,
celer,
koření nové koření,
ocet,
pepř,
petržel,
nať petrželová,
rajče,
protlak rajčatový,
okurka salátová,
paprika sušená sladká,
slanina,
lečo,
sůl,
špek,
prsa krůtí,
bok uzený,
vejce,
plec vepřová,
žebra vepřová,
vývar masový,
smetana zakysaná,
paprika čerstvá zelená,
fazolky zelené,
Komentáře (11)