Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 506 kJ / 121 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,44 g |
| Tuky | 0,88 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 21,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indická kuchyně - Smažená okra videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LG3W
Moje poznámka
Indická kuchyně - Smažená okra videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LG3W
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 22 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 2 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 2 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 3 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 4 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 4 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 5 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 5 hodinami
Tématické fráze:
smažená okra,
zelenina okra,
okra zelenina,
co je okra,
okra recept,
okra,
indická zelenina,
okra recepty,
okra recepty,
indická smažená cibule,
co je to okra,
indická kuchyně,
recepty okra,
zelenina smažená indicka,
indická zelenina okra,
okra smazena,
smažená okra,
indická zelenina,recepty,
smažená indická zelenina,
recept okra
Suroviny:
okra,
cibule,
rajče,
kurkuma,
chilli,
pepř cayenský,
sůl,
olej rostlinný
Komentáře (12)
Slizovitost sa upravou nestraca, neni vsak nutne ju smazit alebo varit dlho.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Okra