Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 015 kJ / 1 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,35 g |
Tuky | 100,53 g |
Vláknina | 11,69 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 5,15 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 25,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indická kuchyně - Keema Mattar (curry z mletého masa s hráškem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8gG2
Moje poznámka
Indická kuchyně - Keema Mattar (curry z mletého masa s hráškem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8gG2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 16 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké perníčky hned k jídlu
Romario před 1 hodinou
Jablkovo tvarohový řez
malami před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 11 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 12 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 13 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 13 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 13 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 13 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 13 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 13 hodinami
Tématické fráze:
kari z mletého hovězího masa,
indické mleté maso,
maso na curry,
mleté maso indie,
indické maso,
mlete maso indicka kuchyne,
indiske chleba,
keema recept,
jehněčí maso recepty,
recepty indicke kuchyne,
mlete maso po indicku,
recepty indické jídlo mleté maso,
recepty indická jídla,
indické recepty,
recept keema,
recept mleté maso,
pokrmy z hráškem,
recept na indicke samosy,
keema,
indická kuchyně diskuze
Suroviny:
maso hovězí mleté,
cibule,
rajče,
zázvor čerstvý,
česnek,
chilli paprika čerstvá zelená,
olej,
hrášek mražený,
sůl,
římský kmín mletý,
koriandr sušený,
bobkový list,
koření garam masala,
kurkuma,
chilli paprika čerstvá,
cukr,
koriandr
Komentáře (14)