Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 880 kJ / 2 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,34 g |
| Tuky | 252,39 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 728 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,82 g |
| Sacharidy | 23,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkovo-bramborová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGmQ
Moje poznámka
Škvarkovo-bramborová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGmQ
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 1 hodinou
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 10 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 8 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 10 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 12 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 13 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 13 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 13 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 13 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 13 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 14 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 14 hodinami
Tématické fráze:
bramborové pomazánka,
báseň magdalénka,
škvarková pomazánka s fazlemi,
škvarková pomazánka s bramborem,
oškvarková pomazánka,
škvarková pomazánka so zemiakom,
bramborová pomazánka,
jak mrazit škvarky,
pomazánka oskvarkova recept,
maminčiny receptypresne pagacky,
oškvarková pomazánka na chlebíčky,
škvarkovo česneková pomazánka,
pomazanka s oškvarků,
škvarková pomazánka mrazák,
pomazánka z oškvarků,
miran nám.hraničiarov,
skvarkova pomazanka bez oskvarkov,
recept pomazánka z oškvarků,
bravcova pomazanka,
mrazit škvarky
Suroviny:
škvarky,
brambory,
vejce,
cibule,
okurky sterilované,
sádlo vepřové,
hořčice,
sůl,
pepř,
pažitka
Komentáře (36)
Keď teraz vyberiem z mrazničky, dám zohriať do mikrovlnky - zas sú "čerstvé" a voňavé. S čerstvým chlebíkom, cibuľou, horčicou .... báseň. Samozrejme, tie pomleté spracujem na pagáče a pomazánky, nezohrievam.
Ale jen se chci zeptat - Je nutné škvarky mrazit, vždyť vydrží několik týdnů v chladu ne? Aspoň vím, že naši měli vždycky sádlák a škvarky ve sklepě a snad nikdy nebyl prázdný
Jo moment, pomazku si uložím, zase změna s těmi brambory
Maris, ty si daj řízek. Aj za mňa.
Ale vážně - tohle rozhodně zkusím