Polévka z předsmaženého rybího filé
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 983 kJ / 474 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,30 g |
| Tuky | 3,42 g |
| Vláknina | 11,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 942 mg |
| Sůl | 2,26 g |
| Sacharidy | 92,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z předsmaženého rybího filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/33BA
Moje poznámka
Polévka z předsmaženého rybího filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/33BA
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 12 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 13 minutami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 24 minutami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 46 minutami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 48 minutami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 55 minutami
Sekaná pečeně
bobnak před 2 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 3 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 3 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 3 hodinami
Tématické fráze:
polévka z rybiho filé,
stedrovecerni polévka,
polevka z file,
polevka z rybiho file recept,
štědrovečerní polévka z file,
filé vitastar,
nahrazka rybi polevky
Suroviny:
filé,
máslo,
zelenina kořenová,
cibule,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
česnek,
vegeta,
mouka hladká,
květ muškátový,
sůl,
pepř,
mléko,
nať petrželová,
rohlík
Komentáře (8)
Předpokládám,že tento blog slouží k uvádění různých receptů a je na každém,kdo je chce použít,který z nich si zvolí.V žádném případě Vás k tomu,abyste tuto polévku vařila nikdo nenutí, i když připomínky akceptuji.
Pokud sem někdo vloží recept na polévku ze starých bot,tak ať si ji dle svého uvážení uvaří kdokoliv bude chtít.