Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 379 kJ / 2 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,80 g |
Tuky | 12,78 g |
Vláknina | 32,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 392,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj chleba - favorit č.1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Yp1
Moje poznámka
Můj chleba - favorit č.1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Yp1
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 4 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 15 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 51 minutami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 2 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 3 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 4 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 6 hodinami
Tématické fráze:
vláčný chléb,
pumpernickel recept,
vlacny chleba,
chlebové koření recept,
můj favorit,
domácí favorit,
konzistence těsta na chleba,
konzistence chlebového těsta,
tuhé těsto na chleba,
muj favorit c.1,
chleba ktery vydrzi vlacny,
chleba bez hnětení videorecept,
chleba videorecept,
můj nejlepší chleba č. 1,
sama doma recepty chleba z domací pekárny,
konzistence chleba,
chléb z pekárny videorecept,
je lepší na chleba řidší konzistence?,
chleba za 20 minut,
chleba z obyčejne hl mouky do pekárny
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
kmín drcený,
ocet,
brambory,
sůl,
cukr,
koření chlebové,
droždí čerstvé,
Komentáře (78)