Detoxikační salát z černé ředkve a řepy
Máte pocit, že vaše tělo potřebuje pročistit a načerpat energii z přírody? Vyzkoušejte tento detoxikační salát s červenou řepou a černou ředkví. Řepa je bohatá na antioxidanty a železo, ředkev napomáhá trávení. Obojí je navíc plné vlákniny.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Detoxikační salát z černé ředkve a řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrkK
Moje poznámka
Detoxikační salát z černé ředkve a řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrkK
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 6 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 2 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 5 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 6 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 7 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 8 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 9 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 10 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 11 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 11 hodinami
Tématické fráze:
cerna redkev recept,
černá ředkev recepty,
černá ředkev účinky,
černá ředkev a cervena repa,
ředkev černá recepty,
salát z černé ředkve,
recepty z černé ředkve,
cerna redkev salat,
salát z červené řepy a černé ředkve,
recept na cernou redkev,
cerna redkev,
recept černa ředkev,
černařepa,
ředkev černá recept,
černá ředkev pečená,
recepty černá ředkev,
recepty na černou ředkev,
salát z černé ředkve a červené řepy,
černá ředkev-salát,
salát z ředkve a řepy
Suroviny:
ředkev,
řepa červená,
olej olivový,
ocet jablečný,
křen,
cukr,
sůl
Komentáře (18)
Tak takúto zeleninku sme kedysi robili, len nám nemal kto vymyslieť taký super názov. Len my sme to všetko nedávali do pohárov, ale do súdkov na kvasenú kapustu. Najprv sa do súdkov pridávala zelenina tak ako išla podľa sezóny. Všetko pekne do jedného súdka so slaným nálevom. A ono si to tam postupne pekne kyslo a kyslo.
A do ďalšieho sme robili čalamádu, teda opäť všetko možné, len nastrúhané.
Takže v pivnici stáli pekne vedľa seba kvasená kapusta, čalamáda a zelenina-celá.
A bola zásoba na celú zimu.
Jitkas: Prepáčte neinformovanému, ale čo je to