Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 461 kJ / 1 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,60 g |
Tuky | 59,69 g |
Vláknina | 33,70 g |
Cholesterol | 369 mg |
Sodík | 7,23 g |
Sůl | 17,43 g |
Sacharidy | 169,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šumavský bramborový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oV2K
Moje poznámka
Šumavský bramborový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oV2K
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 8 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 18 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 5 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 5 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 6 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 6 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 7 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 8 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 8 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 10 hodinami
Tématické fráze:
bramborový nákyp,
bramborový nákyp se zelím,
šumavský pekáč,
pastevecký koláč,
šumavský šterc,
bramborový sterc,
nákyp z brambor,
šumavský bramborový salát,
bramborový nákyp recept,
recept bramborový nákyp,
nákyp se zelím,
recept na bramborový nákyp,
šumavský bramborový knedlík,
nakyp z bramborove kase,
šumavské zelí,
pangasius recept,
bramborový nákypse zelim,
bramborové recepty,
šumavské koláče,
nákyp bramborový
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
maso uzené,
smetana zakysaná,
cibule,
mléko,
víno bílé,
máslo,
olej,
ořech muškátový,
majoránka,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl
Komentáře (15)