Suroviny
Porce: 8-10 dílků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 798 kJ / 4 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,77 g |
Tuky | 222,05 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 512,83 g |
Postup přípravy
Koláč poprášíme moučkovým cukrem a po vychladnutí krájíme.
Zveřejněno 26. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojctihodná crostata po česku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ok7r
Moje poznámka
Dvojctihodná crostata po česku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ok7r
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 1 minutou
Pikantní čočka
Benetka před 8 minutami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 12 minutami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 1 hodinou
Cikánský řízek
lidunka76 před 1 hodinou
Šneky Pizza
jakub@V před 3 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 3 hodinami
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 4 hodinami
Tématické fráze:
crostata,
jahodová crostata,
crostata s tvarohem,
krostata,
crostatta,
crostata koláč s tvarohem,
babiččiny dvojctihodné koláče,
crostata recept,
recept italská crostata s jahodami,
crostata jahodova,
jak zpracovat zbylý tvaroh na strouhání,
recept na pasta frolla,
maková crostata,
crostata se švestkama,
polopate kolac s jahodami,
crostata kolač,
proc se droli mak na kolaci,
recept na testo pasta frolla,
jahodova crostata,
jahodov8 croscata
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
žloutek,
kůra citronová,
sůl,
mák mletý,
cukr moučkový,
mléko,
perník strouhaný,
povidla švestková,
rum,
tvaroh plnotučný,
žloutek,
cukr vanilkový,
rozinky,
jahodová marmeláda,
povidla švestková,
bílek,
mandle plátkové
Komentáře (12)