Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 377 kJ / 1 285 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,50 g |
| Tuky | 98,85 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 232 mg |
| Sodík | 1,78 g |
| Sůl | 4,41 g |
| Sacharidy | 12,85 g |
Postup přípravy
Maso nakrájíme na medailonky o síle cca 1,5 cm, osolíme a okořeníme nadrceným zeleným pepřem. Opečeme je z obou stran na rozpáleném oleji, vyjmeme a uchováme je v teple. Krok 2: Přidáme do výpeku orestovat nakrájenou slaninu a lišky a po chvíli vhodíme i okapané fazolky. Podlijeme smetanou a provaříme na požadovanou hustotu. Přilijeme i zbytek šťávy, který nám vytekl z odložených medialonků. Dochutíme podle potřeby solí.
Zveřejněno 2. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6O9
Moje poznámka
Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6O9
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 52 minutami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 23 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 7 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 9 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 11 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 12 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 12 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 12 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 12 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 13 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty z divočáka medailonky,
kančí medailonky z panenky,
medailonky z divocaka,
minutky z divocaka,
kanči medajlonky,
minutka z divočaka,
kančí panenka,
minutky z kanciho masa,
divočák minutky,
kanci maso svalovec,
medailonky z danka,
minutka z kančího masa,
nakládání kančího masa,
divocak minutka,
divočak medailonky,
kančí jako minutka,
kanec recepty minutky,
mladé kančí,
kanci na liskach,
medailonky z kanciho masa
Suroviny:
maso kančí,
fazolky zelené,
slanina,
houby lišky,
smetana na vaření,
pepř zelený,
sůl,
olej
Komentáře (36)
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=20432
http://strategie.e15.cz/zurnal/recept-na-bobri-kyt...
Andri,krása na talíři,mňam
Teď bych tedy vyzkoušela tento recept. Fazolku mám moc ráda
Ale vím ,že někdo míň! Divočinu vždy řádně propeču a nebo provařím. Tak mě to naučila tchýně ,neboť kdysi se to tak délalo,kvuli svalovci.
Co se týče příspěvku,že je maso "cítit" tak to muže být starý kanec v říji ,ten je fakt nejedlý.
Na ostatním kančím mase je potřeba ořezat tuk ,úplně do čistého masa a pak dát do mrazáku ! Kančí tuk trošku rychle podléhá "zkáze" žlukne i v mrazáku, pak je maso opravdu tím tukem cítit. Proto skladuju jenom maso bez tuku a ty části,které ho mají moc spotřebuju co nejrychleji.