Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 377 kJ / 1 285 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,50 g |
| Tuky | 98,85 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 232 mg |
| Sodík | 1,78 g |
| Sůl | 4,41 g |
| Sacharidy | 12,85 g |
Postup přípravy
Maso nakrájíme na medailonky o síle cca 1,5 cm, osolíme a okořeníme nadrceným zeleným pepřem. Opečeme je z obou stran na rozpáleném oleji, vyjmeme a uchováme je v teple. Krok 2: Přidáme do výpeku orestovat nakrájenou slaninu a lišky a po chvíli vhodíme i okapané fazolky. Podlijeme smetanou a provaříme na požadovanou hustotu. Přilijeme i zbytek šťávy, který nám vytekl z odložených medialonků. Dochutíme podle potřeby solí.
Zveřejněno 2. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6O9
Moje poznámka
Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6O9
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 5 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 5 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 5 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 6 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 7 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 7 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty z divočáka medailonky,
kančí medailonky z panenky,
medailonky z divocaka,
minutky z divocaka,
kanči medajlonky,
minutka z divočaka,
kančí panenka,
minutky z kanciho masa,
divočák minutky,
kanci maso svalovec,
medailonky z danka,
minutka z kančího masa,
nakládání kančího masa,
divocak minutka,
divočak medailonky,
kančí jako minutka,
kanec recepty minutky,
mladé kančí,
kanci na liskach,
medailonky z kanciho masa
Suroviny:
maso kančí,
fazolky zelené,
slanina,
houby lišky,
smetana na vaření,
pepř zelený,
sůl,
olej
Komentáře (36)
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=20432
http://strategie.e15.cz/zurnal/recept-na-bobri-kyt...
Andri,krása na talíři,mňam
Teď bych tedy vyzkoušela tento recept. Fazolku mám moc ráda
Ale vím ,že někdo míň! Divočinu vždy řádně propeču a nebo provařím. Tak mě to naučila tchýně ,neboť kdysi se to tak délalo,kvuli svalovci.
Co se týče příspěvku,že je maso "cítit" tak to muže být starý kanec v říji ,ten je fakt nejedlý.
Na ostatním kančím mase je potřeba ořezat tuk ,úplně do čistého masa a pak dát do mrazáku ! Kančí tuk trošku rychle podléhá "zkáze" žlukne i v mrazáku, pak je maso opravdu tím tukem cítit. Proto skladuju jenom maso bez tuku a ty části,které ho mají moc spotřebuju co nejrychleji.