Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Knedlíky s ovocem

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mijula

Středně náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 912 kJ /
3 086 kcal
Bílkoviny77,56 g
Tuky24,62 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 536 mg
Sodík 329 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy631,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: 1 dc mléka ohřejeme, přidáme 1 lžíci cukru, droždí a posypeme špetkou mouky a necháme vzejít kvásek. Krok 2: Jakmile je kvásek hotový smícháme s ostatníma surovinami (mléko, mouka,cukr, sůl, vajíčka), Těsto zpracujeme a necháme někde na teplém místě cca 1,5 hodiny nakynout. Krok 3: Z těsta uděláme bochánky, které naplníme ovocem. Vaříme nad parou cca 10 minut. Krok 4: Posypeme cukrem, kakaem a polijeme máslem.

Zveřejněno 9. 1. 2014

Poznámka autorky mijula

Jakkékoliv ovoce, které doma máme. Výborné je knedlíky posypat nastrouhaným oplatkem nebo perníkem, popř. ma ně dát tvaroh

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Knedlíky s ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MgBB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Knedlíky s ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MgBB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ovocné knedlíky ládi hrušky, hruškové knedlíky, lada hruška ovocné knedlíky, jahodové knedlíky láďa hruška, ovocné knedlíky podle ládi hrušky, ovocnéknedlíky, ovocné knedlíky od ládi hrušky, jahodové knedlíky podle ládi hrušky, ovocné knedlíky láďa hruška, kynuté knedlíky ladi hrusky, ananasová buchta ládi hrušky, recepty ládi hrušky ovocne knedliky, kynuté ovocnéknedlíky, ovocne knedliky od hrusky, láda hruška ananasová buchta, buchty na pare lada hruska, ovocné knedlíky podle hrušky, sladke knedliky ladi hrusky, recepty ládi hrušky kynuté ovocné knedlíky, knedlíky ládi hrušky

Suroviny:
mléko, vejce, mouka polohrubá, cukr, droždí, sůl, ovoce, kakao, cukr moučkový, máslo

Přidat fotografie receptu