Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrové bulky bez kynutí s bylinkami

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 847 kJ /
3 071 kcal
Bílkoviny124,67 g
Tuky123,31 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 634 mg
Sodík 4,45 g
Sůl6,94 g
Sacharidy358,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sýry nahrubo nastrouháme. Prosátou mouku smícháme se sodou a solí. Přidáme rozpuštěné máslo, vlažné mléko, nasekané bylinky, špetku kari koření, dvě třetiny nahrubo nastrouhaných sýrů a vypracujeme hladké těsto. Krok 2: Těsto rozdělíme na stejně velké kousky a uděláme mokrou rukou kouličky. Krok 3: Vložíme je na plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme další třetinou sýrů a dáme péci do předehřáté trouby. Krok 4: Pečeme cca 15-20 minut na 160-170 stupňů dozlatova.

Zveřejněno 23. 1. 2014

Poznámka autorky varilamyskakas…

Pečeme v předehřáté troubě, troubu při pečení neotvíráme, jen hlídáme, pečeme dozlatova.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6yvz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6yvz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

Zdravím, právě jsem dopekla tyto bulky. Chuti není co vytknout, jsou opravdu moc moc dobré :-8 :yes: jen se mrškám nechtělo moc z papíru a pekla jsem teda cca 20 minut na 180°C, ale každá trouba peče jinak;-)

Potřeboval jsem upéct pečivo ale neměl jsme droždí :-// Prohledal jsem celý internet až zde jsem našel recept bez droždí :-) pustil jsem se hned do toho, výsledek byl úžasný všem moc chutnali, děkuji :yes:

Děkuji všem za milé komentáře;-):-K

Hezky to vypadá :yes:

varilamyskakasicku: je fajn, žes to doplnila - ne každý pročítá komentáře.

Rp se mi líbí.:-p:yes:

:-O:yes::yes: Ivi, máš je přepychové :yes::yes::-K:-K:-p;-)

Vypadá dobře, bude i dobré!:yes::-)):-D

Tak toto bude prudko jedlé...;-)

Pěkné bulky:yes:

Pěkný, rychlý, nápaditý:yes:

Nadja: je to tam v poznámce. To máš, vždycky, když pečeš něco s práškem do pečíva, nebo se sodou, jakmile do prvních 15 minut otevřeš troubu, tak Ti nic nevyběhne nahoru a "kecne" to dolů, pak je z toho jen "bác", ale po 15-20 minutách, po této době už můžeš otvírat troubu, otáčet apod., jak pečeš něco déle:-K

Jsou krásně zlaté:yes:

varilamyskakasicku: to je důležitá informace, že se trouba nesmí otvírat. Snad bys ji měla přidat do receptu. Moje trouba peče vzadu více, takže v průběhu pečení plech otáčím. A tady NESMÍM.

Ivčo krásné bulky jsi napekla:-p:yes::yes:+

Načíst další komentáře (8)

Tématické fráze:
syrove bulky, pečivo bez droždí, recept na sýrové bulky, rohlíky bez kvasnic, housky bez droždí, bulky bez drozdi, domácí pečivo bez droždí, sýrové bulky recept, domácí housky bez droždí, pecivo bez drozdi recepty, pecivo bez kynuti, domaci bulky bez kynuti, domaci bulky bez drozdi, bulky bez mouky, top recepty housky bez kynuti, recept na pecivo bez drozdi, syrove bulky bez drozdi, domácí rohlíky bez droždí recept, sýrové bulky bez kvasnice, domácí sýrové bulky

Suroviny:
mouka polohrubá, sůl, vejce, soda jedlá, koření kari, sýr eidam, sýr ementál, mléko, máslo, bazalka čerstvá, máta

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu