Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 649 kJ / 1 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,98 g |
Tuky | 113,57 g |
Vláknina | 39,80 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 150,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chalupářská houbová pánvička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RnvV
Moje poznámka
Chalupářská houbová pánvička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RnvV
Nejnovější recepty
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 1 hodinou
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 11 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 15 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 27 minutami
Fazolková omáčka
Sahula před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 2 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 3 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 4 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 4 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 5 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 5 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 6 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
chalupářská jídla,
chaluparska panev,
houbová jídla,
chaluparska houbova polevka,
jídla z jedné pánve,
jidlo z hub na panvičku,
jídla z pánviček,
chalupářská pánev recept,
recepty na jidlo v panvicce,
škubaný chalupářský,
houbová padvicka,
chalupářský šmitec,
houby na pánvičce,
chalupářské recepty,
jídla z jedné pánve top,
jidlo do pánve,
houbovájídla,
jídlo z jedné pánve,
jídla z jedné pánvičky,
recepty na houbová jídla
Suroviny:
brambory,
olej,
slanina anglická,
cibule,
žampióny,
hlíva ústřičná,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
tymián čerstvý
Komentáře (13)