Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 176 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,93 g |
Tuky | 46,48 g |
Vláknina | 4,45 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 7,01 g |
Sůl | 18,83 g |
Sacharidy | 56,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí dušené se žampiony na pivu nebo víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2rZ1
Moje poznámka
Telecí dušené se žampiony na pivu nebo víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2rZ1
Nejnovější recepty
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 13 minutami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 14 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 14 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč sester Tatinových (Tarte Tatin)
Janina007 před 19 minutami
Kefírová buchta šťouchaná
Napalsko před 24 minutami
Kuře na paprice
smyslnaorchidej před 51 minutami
Měkké perníčky hned k jídlu
Romario před 2 hodinami
Jablkovo tvarohový řez
malami před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 12 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 12 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 13 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 14 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 14 hodinami
Tématické fráze:
telecí plec na žampionech,
dušené telecí,
dušené telecí maso,
telecí se žampiony,
dušené žampiony,
telecí kostky,
teleci dušené,
telecí maso se žampiony,
telecí osobuko recept apetit,
telecí plec na víně,
dušené telecí kostky,
telecí s žampiony,
telecí na víně,
telecí plec na pivě,
telecí na žampionech,
teleci kostky recepty,
teleci maso dusene na zampionech,
recept z telecí plece,
teleci plec na slenine a zampionech,
telecí kostky na víně
Suroviny:
maso telecí,
žampióny,
pórek,
česnek,
slanina anglická,
pivo světlé,
bujón,
bobkový list,
tymián,
mouka hladká,
olej,
sůl
Komentáře (14)