Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 951 kJ / 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,70 g |
Tuky | 3,20 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva ústřičná v čínském karamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8x
Moje poznámka
Hlíva ústřičná v čínském karamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8x
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 4 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 5 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 7 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 1 hodinou
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 3 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 3 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 3 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 4 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 4 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 4 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 5 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 5 hodinami
Tématické fráze:
čínské recepty,
recepty s hlívou ústřičnou,
houby recepty,
hlíva ústřičná recepty na smetaně,
recepty s hlívou ústřičnou,
ustricna omacka,
jak očistit hlívu ústřičnou,
jak upravit hlívu ústřičnou,
recepty s hlívou,
čínská houba,
jak připravit hlívu ústřičnou,
hlíva-recepty,
recepty houby,
karamel-recept,
jak zpracovat hlivu ustricnou,
hlíva ustřičná-recepty na vaření,
nudle na karamelu,
recepty-hliva,
cinsky recepty,
vaření karamelu
Suroviny:
hlíva ústřičná,
cukr,
ocet,
omáčka sojová,
olej,
nudle čínské bezvaječné,
rajče,
paprika čerstvá červená,
brokolice,
zelí čínské,
pórek
Komentáře (2)