Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 379 kJ / 2 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,80 g |
Tuky | 12,78 g |
Vláknina | 32,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 392,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj chleba - favorit č.1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Yp1
Moje poznámka
Můj chleba - favorit č.1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Yp1
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 4 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 19 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 21 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský beránek
janina8 před 5 minutami
Knedlík z polenty
Denade před 12 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 27 minutami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
káťa před 1 hodinou
Mazanec
VeraStranska před 1 hodinou
Segedínský guláš
Dasa89 před 1 hodinou
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 2 hodinami
Velikonoční beránek s vaječným koňakem
misinka2537 před 2 hodinami
Tématické fráze:
vláčný chléb,
pumpernickel recept,
vlacny chleba,
chlebové koření recept,
můj favorit,
domácí favorit,
konzistence těsta na chleba,
konzistence chlebového těsta,
tuhé těsto na chleba,
muj favorit c.1,
chleba ktery vydrzi vlacny,
chleba bez hnětení videorecept,
chleba videorecept,
můj nejlepší chleba č. 1,
sama doma recepty chleba z domací pekárny,
konzistence chleba,
chléb z pekárny videorecept,
je lepší na chleba řidší konzistence?,
chleba za 20 minut,
chleba z obyčejne hl mouky do pekárny
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
kmín drcený,
ocet,
brambory,
sůl,
cukr,
koření chlebové,
droždí čerstvé,
Komentáře (78)