Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 226 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,89 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 4,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 10,00 g |
Postup přípravy
Podávame s ryžou, tarhoňou alebo nokami (ja som dala pohánku), posypané jadierkami granátového jablka.
Zveřejněno 23. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2rMN
Moje poznámka
Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2rMN
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 16 minutami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 4 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 6 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 9 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 9 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 9 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 11 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 14 hodinami
Tématické fráze:
plíčky,
jehněčí slezina,
jehněčí plíčka,
losos s granátovým,
jehneci srdce recepty,
jehněčí plíčky,
plíčka jehněčí,
jehněčí plička recept,
pečené jehněčí.srdce,
jak uvarit plicky,
jehněčí po maďarsku,
recept plička z danka,
omacka s granatovym jablkem,
jehneci srdce,
srdicka z jablek,
jehněčí recepty intext:srdíčko,
recept pomalu pecene jehneci,
tncz nova babicovy dobroty 17.5
Suroviny:
jehněčí plucky,
jehněčí srdce,
jehněčí slezina,
mrkev,
pórek,
česnek,
bobkový list,
pepř černý,
koření nové koření,
paprika sušená sladká,
sůl,
vývar drůbeží,
jablko granátové
Komentáře (4)