Suroviny
Porce: 4- 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 885 kJ / 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,98 g |
Tuky | 3,05 g |
Vláknina | 26,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 83,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Balkánský guláš z vepřového srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKqj
Moje poznámka
Balkánský guláš z vepřového srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKqj
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 6 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 16 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 4 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 4 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 4 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 6 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 6 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 6 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš,
veprove srdce,
guláš ze srdce,
vepřové srdce recept,
veprove srdce recepty,
gulas z veprovych srdci,
uprava veprove srdce,
vepřové srdce jako gulas,
recepty na vepřové srdce,
vepřové srdce uprava,
vepřové srdce v pomalém hrnci,
vepřová srdce,
recept na vepřove srdce,
recepty vepřové srdce,
recept na gulas,
veprovy srdce jako guláš,
gulas veprovi,
vepřové srdce na guláš s houbami,
gulas ze veprovych srdci,
gulas z veproveho srdce a masa
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
kapie,
rajče,
paprika sušená sladká,
majoránka,
kmín celý,
pepř,
masox,
olej,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (5)