Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 094 kJ / 1 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,60 g |
Tuky | 79,00 g |
Vláknina | 60,80 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 98,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulačka s krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EvAK
Moje poznámka
Cibulačka s krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EvAK
Nejnovější recepty
Polský mazurek
Přidáno před 32 minutami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 4 hodinami
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 4 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
Jurin před 23 minutami
Jarní salát s mozzarellou
Suzy8 před 31 minutami
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 3 hodinami
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 5 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 6 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 6 hodinami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 8 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 8 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 9 hodinami
Tématické fráze:
pravá francouzská cibulačka recept,
pravá francouzská cibulačka,
recepty pravá cibulačka,
pravá cibulačka,
krutonky,
lada hruska cibulačka,
francouzska cibulacka s krutony,
jak se dělaji krutònky,
pravá francouzská cibulačka top recepty,
recept na pravou cibulačku,
cibulačka,
cibulacka s krutony a syrem,
cibulačka podle hrušky,
cibulacka polévka s krutony,
top recepty cibulačka,
cibulačka s chlebovými krutony,
cibulačka top recepty,
francouzská pravá cibulačka recepty,
cibulačka podle ládi hrušky,
poctiva cibulacka
Suroviny:
cibule,
máslo,
vývar zeleninový,
olej,
bouquet garni,
bobkový list,
sůl,
pepř,
celozrnná bageta,
sýr strouhaný
Komentáře (8)