Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí vývar s knedličky a nočky - trochu jinak

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: cca 8

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 144 kJ /
513 kcal
Bílkoviny30,65 g
Tuky20,49 g
Vláknina3,06 g
Cholesterol 536 mg
Sodík 684 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy49,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdrive si dame varit kureci skelet ze zeleninou. Krok 2: Mezitim si vytvorime male knedlicky z jatrove pastiky, do ktere pridame trochu pepre, cesneku, strouhanku, 1 vejce a petrzelku a udelame si knedlicky, ktera po vyndani skeletu dame varit na 5 az 6 minut do vyvaru se zeleninou. Ja jen jeste pridavam jedno vejce, ktere zamicham s hrubou moukou a delam jeste ke knedlickum male nocky, nebot knedlicky jsou rychle snedene. Krok 3: Nakonec dam varit nakrajene rajcatko a pul nakrajene zelene papriky, (muze se pridat i chiili papricka) nebot to ma pak vybornou chut a vsypu zelenou petrzelku a do talire s polevkou dam jeste maly kopecek strouhaneho syra.

Zveřejněno 2. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3j9Q

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3j9Q

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Petra Ku.: Peťulko,máš ji báječnou, díky moc za foto:-K;-)

Ivi, dneska jsem vařila velice podobně, tak jsem si dovolila přidat jednu fotku ;-) Kdyby vadilo, smažu :-)

Ivi, dala bych tu fotku s talířem jako hlavní;-) Jinak klasika, která nezklame;-):yes:

Jo jo, ja jsem ji ted delala jen podle sve fantazie a jinak a nakonec i rajce, papriku,i se da chilli papricka:-O trochu a pak syr nakonec, diky Iva:-K

Vařilamyškakašičko, taky jsem jí dnes dělala, i když ze slepice, ale s domácíma nudlema. Je to klasika, která nezklame;-)Ty knedlíčky z paštiky jsou tu jako recept a i ty jsem si už vyzkoušela, tobě letí 1.bodík:yes:i když je tu snad 10x:-))

Tématické fráze:
kuřecí vývar se zeleninou, kurecí vyvar, knedlíčková polévka, kuřecí polévka jinak, kuřecí vyvar recept, polévka z kuřecích drobů, kuřecí vývar s nočkama, kuřecí polévka s knedlíčky, recept na kuřecí vývar, drůbková polévka s játrovými noky, kuřecí polévka z hřbetů, polivka s drobenim, kureci polevka z pecenych drobu, kuřecí vývar s bylinkovým svítkem, kuřecí vývar s bilynkovým svitkem, knedlicky z pecenoveho syra, top jatrove knedlicky s kureci polevkou, polévka z pečeného kuřete, polevka z kurecich hrbetu, "knedličky"

Suroviny:
skelet kuřecí, směs zeleninová pod svíčkovou, pórek, cibule, sůl, pepř, paštika játrová, vejce, česnek, petrželka, strouhanka, mouka hrubá, sýr nastrouhaný, rajče, paprika čerstvá zelená

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu