Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 092 kJ / 4 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,63 g |
Tuky | 204,21 g |
Vláknina | 46,04 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 634 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 468,18 g |
Postup přípravy
Chuťově lehce připomene žemlovku.
Místo mléka lze použít i smetanu. Já použila fruktozu pro diabetiky, ale lze krupici.
Ze zbylých plátků jablka můžeme uvařit kompot, kam přidáme hřebíček, muškátový květ, citron a podáváme společně.
Dá se jíst i studené.
Zdroj: Rodinná kuchařka
Zveřejněno 26. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččina rozcuchanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Lm
Moje poznámka
Babiččina rozcuchanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Lm
Nejnovější recepty
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 2 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 7 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 42 minutami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 1 hodinou
Borůvkové muffiny
NikolaV před 1 hodinou
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 1 hodinou
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 1 hodinou
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 2 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 2 hodinami
Pečené medvědí brambory
trdlo před 5 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 5 hodinami
Tématické fráze:
jidla zbrambor,
jak sdělat vařené brambory,
babiččina pizza,
recept stara jablka,
rozcuchana nevesta recept,
babiččino nádobí,
babicciny noky s vejci z hanacka videorecepty,
stare dobre recepty,
jak sdělat jablka,
rozcuchaná nevěsta,
recept na nevěstu,
recept na bramborovou natřásanku,
nádobí babiččina kuchyně,
staré recepty zbrambor a jablek,
babiččina rozcuchanda,
bramory pro diabetiky
Suroviny:
brambory,
jablko,
vejce,
máslo,
mléko,
skořice,
cukr krupice,
sůl,
šťáva citronová,
citron
Komentáře (10)