Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 339 kJ / 1 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,99 g |
| Tuky | 47,38 g |
| Vláknina | 123,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5,34 g |
| Sůl | 13,26 g |
| Sacharidy | 141,41 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny z prvního sloupce dáme péct do trouby, vyhřáté na 200°C, na 30 minut.
Krok 2: Po každých 10 minutách směs promícháme.
Krok 3: Přivedeme k varu vývar s rajčaty, rozmarýnem a bobkovým listem.
Krok 4: Přidáme upečenou směs z trouby a vaříme 45 minut pod poklicí na mírném ohni.
Krok 5: Poté vyndáme snítky rozmarýnu a bobkový list a přidáme bazalku.
Krok 6: Polévku rozmixujeme, dochutíme a můžeme podávat s plátky mozzarelly.
Zveřejněno 30. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toskánská cizrnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVXO
Moje poznámka
Toskánská cizrnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVXO
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 2 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 4 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 10 minutami
Domácí langoše
Tunislav před 21 minutami
Ořechové úly
Panova před 40 minutami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 41 minutami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 43 minutami
Žloutkové dortíčky
Panova před 45 minutami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 47 minutami
Medovo-kokosové cukroví
Panova před 48 minutami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 50 minutami
Kokosová očka s bílou čokoládou
Panova před 52 minutami
Tématické fráze:
toskánská polévka,
cizrnová polévka,
toskánská zeleninová polévka,
cizrnová paštika,
paštika z cizrny,
toskánská rajčatová polévka,
cizrnova polevka s rozmarynem,
recept czrna po toskánsku,
polévka z cizrny,
toskánská polévka s červenými fazolemi,
cizrna recepty,
co je to czrna,
cizrnová polévka recept,
cizrnová polévka z itálie,
cizrnová polévka se zeleninou,
toskánská polívka,
franfurtska polevka s cizrnou,
czrna videorecepty,
toskansko cizrna pect,
cizrna recepty polévky
Suroviny:
olej olivový,
česnek,
mrkev,
celer řapíkatý,
cibule,
cizrna,
sůl,
pepř,
vývar kuřecí,
rajče sterilované,
rozmarýn,
bobkový list,
bazalka čerstvá,
sýr mozzarella
Komentáře (8)