Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 819 kJ / 1 630 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,99 g |
| Tuky | 70,38 g |
| Vláknina | 24,97 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,49 g |
| Sůl | 8,66 g |
| Sacharidy | 199,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hráškové rizoto s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Arv
Moje poznámka
Hráškové rizoto s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Arv
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 2 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 4 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 5 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 6 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 7 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 8 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 8 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 8 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 8 hodinami
Tématické fráze:
kremove hraskove rizoto,
risoto hraškové s mátou,
hraskove ryzoto,
rizoto s hráškem a mátou,
hráškové lusky,
matove rizoto,
míchané ryzoto s mátou,
jak se vaří lusky hrasku,
rizoto s hraskem,
italské hráškové rizoto s parmazanem,
hráškové rizito,
recept mlade hraskove lusky,
mátové rizoto s hráškem,
hraskove krupky,
recept na rizoto s lusk,
hráškovomátové rizoto,
mladé lusky hráškové,
citronove rizoto s hráškem a matou,
hráškovo mátové rizoto,
hráškové lusky recept
Suroviny:
rýže arborio,
vývar masový,
cibule,
česnek,
hrášek mražený,
lusky hráškové,
parmazán,
máslo,
máta,
sůl,
olej olivový,
smetana zakysaná
Komentáře (3)