Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 481 kJ / 2 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,94 g |
| Tuky | 107,76 g |
| Vláknina | 46,51 g |
| Cholesterol | 352 mg |
| Sodík | 1,98 g |
| Sůl | 4,60 g |
| Sacharidy | 90,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky s vůní uzeného, připraveno v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVgX
Moje poznámka
Hovězí kostky s vůní uzeného, připraveno v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVgX
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 2 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 2 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 4 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 5 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 5 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 6 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kostky v papiňáku,
hovězí kostky,
hovězí na žampionech v papiňáku,
hovězí nudličky na žampionech,
hovězí kostky recepty,
přírodní hovězí kostky,
hovezi nudlicky papinak,
hovězí uzeniny,
recept hovězí kostky,
uzený v papiňáku,
hovězí nudličky v papiňáku,
hovězí kostky papinaku,
hovězí maso v papiňáku,
jak dlouho se dusi hovezi,
uzeny vpapenaku,
hovezi v papiňáku,
jak dlouho se dusí hovězí v papiňáku,
videorecepty na hovězí na houbách v papináku,
jak dlouho se dusi hovezi maso v papinaku,
přírodní hovězí v papináku
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina gazdovská,
kýta vepřová,
žampióny,
vývar masový,
cibule,
olej,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
česnek,
petrželka zelená,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
voda
Komentáře (13)
Ale specialně pro Vás to uvedu ještě zvlášť v poznámce pod receptem
http://my.proit.cz/milada/recepty/polevkyz.html
magdalenka:Magduš,tak to dopadá,když někdo jen na půl oka prolítne recept.Ale zase,zlobit se nemůžu,od toho jsou komentáře
Dobrá volba pro pomalení