Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 037 kJ / 1 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,27 g |
Tuky | 46,92 g |
Vláknina | 32,85 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 341,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: K jablkům přidáme cukr a pudink rozmíchaný s vodou a citronovou šťávou. Přisypeme sušené ovoce a spolu s celou skořicí směs zvolna vaříme asi 10 minut do mírného zhoustnutí.
Krok 2: Nalijeme do výše jedné třetiny připravených skleniček (misek) a vychladíme. Na závěr přidáme neochucenou zakysanou smetanu (směs je hodně sladká) a dozdobíme.
Zveřejněno 31. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavé jablečné mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzlW
Moje poznámka
Voňavé jablečné mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzlW
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 5 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 13 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 4 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 4 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 4 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 4 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 5 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 6 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 6 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 8 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 8 hodinami
Tématické fráze:
jablečné mlsání,
tncz zde,
videorecepty ivanka,
jablecny tac,
jablečný táč z z piškotů,
vera urvalkova,
mandelinka obecná rozinka,
jablecny kolac ladi hrusky srpen 2014
Suroviny:
jablko,
skořice,
rozinky,
brusinky sušené,
šťáva citronová,
voda,
cukr třtinový,
pudink vanilkový,
smetana
Komentáře (30)