Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 189 kJ / 4 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 608,18 g |
Tuky | 200,79 g |
Vláknina | 18,85 g |
Cholesterol | 1,00 g |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 51,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Demi Glace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBXr
Moje poznámka
Demi Glace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBXr
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 4 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 4 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 4 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 3 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 4 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 5 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 8 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 9 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 10 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 10 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 11 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 11 hodinami
Tématické fráze:
demi glace,
demi glace recept,
příprava demiglas,
demiglas,
příprava demi glass,
omáčka demi glace recept,
demi glace recept pohlreich,
omáčka demi glace,
demi-glace,
demiglace,
demi glas,
demi glace pohlreich,
demi glass,
co je demi glace,
demi glase,
demi glas recept,
recept na demiglas,
omáčka demi glas,
omacka demi-glace recept,
demiglace recept
Suroviny:
kost telecí,
mrkev,
cibule,
celer řapíkatý,
pórek,
tymián,
bobkový list,
olej olivový,
česnek,
víno červené,
protlak rajčatový,
pepř
Komentáře (33)