Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 189 kJ / 4 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 608,18 g |
Tuky | 200,79 g |
Vláknina | 18,85 g |
Cholesterol | 1,00 g |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 51,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Demi Glace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBXr
Moje poznámka
Demi Glace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBXr
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 3 hodinami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá vajíčková pomazánka
TerezaD před 1 hodinou
Pohankové bramboráky
A1oisie před 2 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Marketa_226 před 2 hodinami
Velikonoční vajíčka pro koledníky
iveta.kroul před 3 hodinami
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 17 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 17 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 17 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 17 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 17 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 18 hodinami
Tématické fráze:
demi glace,
demi glace recept,
příprava demiglas,
demiglas,
příprava demi glass,
omáčka demi glace recept,
demi glace recept pohlreich,
omáčka demi glace,
demi-glace,
demiglace,
demi glas,
demi glace pohlreich,
demi glass,
co je demi glace,
demi glase,
demi glas recept,
recept na demiglas,
omáčka demi glas,
omacka demi-glace recept,
demiglace recept
Suroviny:
kost telecí,
mrkev,
cibule,
celer řapíkatý,
pórek,
tymián,
bobkový list,
olej olivový,
česnek,
víno červené,
protlak rajčatový,
pepř
Komentáře (33)