"Znojemský" nálev na okurky
Znojemské okurky - okurky sterilované ve sladkokyselém nálevu - jsou výborné k masu, zapečeným těstovinám, nebo například na chuťovky. Připravte je podle tohoto receptu a určitě vám budou chutnat.
Suroviny pro 10 kusů
10 sklenic o objemu 0,7 litru
10kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 677 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40,02 g |
Sůl | 100,00 g |
Sacharidy | 160,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Znojemský" nálev na okurky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7m2
Moje poznámka
"Znojemský" nálev na okurky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7m2
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 6 hodinami
Turecká vejce
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno 4. 4. 2025 14:04
Segedín z trouby
Přidáno 4. 4. 2025 11:18
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
MirkaTioka před 14 minutami
Tacos s mletým masem
Nelinka2013 před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
KuchtaBuchta před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Tystynka před 1 hodinou
Pečené brambory se smaženou cibulí a sýrem
Tystynka před 1 hodinou
Pečený losos v alobalu
vanilj před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Efka17 před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaGrabmylerova před 4 hodinami
Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Kava 2 před 4 hodinami
Tématické fráze:
nalév na okurky,
znojemský lák na okurky,
rychlokvašky v sladkokyselém nálevu,
nakladani okurek,
lák na znojemské okurky,
nalev na okurky s dekem,
nakládání okurek deko,
okurkový nálev,
nakládané okurky bez zavařování,
lák na zavařování okurek,
doba zavařování okurek,
doba sterilizace okurek,
nakládání okurek bez sterilizace,
znojemský lak,
nalev na okurky recept,
zavařování okurek znojemské,
zavařovani znojemské okurky,
nakládání okurek bez zavařování,
nalev do okurek,
znojemské kvašáky
Suroviny:
voda,
ocet,
deko,
cukr krystal,
sacharin,
okurka čerstvá,
mrkev,
cibule,
křen,
kopr
Komentáře (58)