Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 490 kJ / 1 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,54 g |
Tuky | 45,18 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 221,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňové ravioli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7Ep
Moje poznámka
Dýňové ravioli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7Ep
Nejnovější recepty
Polský mazurek
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí kapsa pana lesního
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 6 hodinami
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 6 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 1 hodinou
Vepřová játra na přírodno
blanka12 před 1 hodinou
Kuřecí kousky na fenyklu a kari
Oskeruska před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Jurin před 1 hodinou
Jarní salát s mozzarellou
Suzy8 před 2 hodinami
Závitky z mletého masa, plněné uzeninou, syrečkem a paprikou
Alena445 před 3 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 5 hodinami
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 7 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 8 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 8 hodinami
Tématické fráze:
dýňové těstoviny,
ravioli,
ravioli s dyni,
dýńová náplň do těstovin,
ravioli recept,
ravioli s dynovou naplni,
ravioli plnene dyni,
ravioly s dýní,
tncz nova,
plněné ravioli ricottou,
plnene ravioli s dyni hokaido,
recept na ravioli,
ravioli s dyni a ricottou,
smažené ravioly,
čerstvá dýňová semínka,
ravioli plněné dýňovou omáčkou,
dýňové raviili,
tncz nova zhubnout,
domácí těstoviny z dýňové mouky,
ravioli plněné dyni hokaido
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
olej,
voda,
sůl,
dýně,
sýr ricotta,
parmazán,
šalvěj čerstvá,
sůl,
pepř,
vejce,
máslo,
šalvěj čerstvá,
semínka dýňová,
parmazán
Komentáře (15)