Boloňské ragú
Suroviny
Porce: cca 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 418 kJ / 3 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 284,59 g |
Tuky | 157,50 g |
Vláknina | 28,22 g |
Cholesterol | 2,02 g |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 8,05 g |
Sacharidy | 93,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67JN
Moje poznámka
Boloňské ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67JN
Nejnovější recepty
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 33 minutami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 16 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 1 hodinou
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 1 hodinou
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 10 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 10 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 14 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 15 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 15 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 16 hodinami
Tématické fráze:
boloňské ragú,
recept boloňské ragú,
boloňské ragů recept,
boloňské špagety apetit,
ragů boloňské,
boloňské ragu emanuel,
hovězí ragú bolonske,
boloňského ragů,
bolnské ragu,
italské sugo recept s mlety masem,
boloňské ragů recepty,
boloňská ragu,
bolonské hovězí ragu,
bolonska omacka apetit,
ragu z jater,
mlete ragu s játry,
ragu po bolonsku,
boloňké ragú,
bolonské masové ragů,
bolognské ragů
Suroviny:
olej olivový,
pancetta,
cibule,
česnek,
mrkev,
celer řapíkatý,
játra drůbeží,
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
víno červené,
rajče loupané,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř mletý,
bazalka čerstvá,
smetana ke šlehání
Komentáře (8)