Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 910 kJ / 1 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,33 g |
Tuky | 28,13 g |
Vláknina | 16,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,00 g |
Sůl | 7,08 g |
Sacharidy | 177,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rezance uvarime a prelejeme studenou vodou, burske oriesky v igelitovom sacku podrvime a nasypeme ich do rezancov. zalejeme sojovou omackou a zakvapneme olivovym olejom, nakoniec prelisujeme cesnak a vymiesame.
Zveřejněno 8. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oříškové nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZ2l
Moje poznámka
Oříškové nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZ2l
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 17 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 19 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec
VeraStranska před 9 minutami
Segedínský guláš
Dasa89 před 14 minutami
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 15 minutami
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 24 minutami
Rychlé nekynuté koblížky
lenka adamcova před 1 hodinou
Velikonoční mazanec
manina před 1 hodinou
Americké kotlety
evikju před 1 hodinou
Chlebové bagety
1Jirina před 2 hodinami
Anglické palačinky
káťa před 3 hodinami
Jedničkové rybí filé
cookamater před 3 hodinami
Tématické fráze:
nudle,
co jsou rezance,
co jsou rezance-,-,
co jsou to rezance,
navareny nudle,
recept z nudlí,
nudle recept,
recepty pavlíny berzsiové,
jak se dobře opékají čínské nudle,
nudle slovensky,
nudle po slovensky,
jak se opékají čínské nudle a špagety,
vaření nudlí,
recept vepřový gyros s činskými nudlemi,
jak se dělají špagety,
oříškové,
nudle nitove,
druhy pomel,
opečené brambory
Suroviny:
nudle vlasové,
omáčka sojová,
česnek,
arašídy
Komentáře (20)