Hříbky na zimu
Hledáte jiné, zajímavější a přeci velmi chutné zpracování hub? Houby ve vlastní šťávě můžete použít do čehokoli. Chuť jim zůstane, vydrží šťavnaté a budou hned k upotřebení do jakýchkoli jídel.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbky na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lV4j
Moje poznámka
Hříbky na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lV4j
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
tncz nova kde rostou houby,
jak zavarit hribky,
jak zavařit hřiby,
uchování hub na zimu,
houby na kyselo zavařit,
sterilované hříbky,
zamrazení hřibů,
hříbky ve slaném nálevu,
jak zavařit houby v sadle,
jak zavařit houby na kyselo,
jak zavařit houby bez šlemu,
uchovani hribku,
rexovani hub,
houby ve slaném nálevu,
sterilované houby ve vlastní štávě,
hřiby ve vlastní šťávě,
jak uchovat hribky,
uchování hříbu,
hříbky ve vlastní šťávě,
jak zavařit křemenače
Suroviny:
houby křemenáči,
sůl
Komentáře (20)
Tyhle Tvoje houby vypadají, že budou v zimě použitelné na dost receptů, nezbývá mi, než recept zkusit