Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 237 kJ / 1 491 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,59 g |
| Tuky | 137,73 g |
| Vláknina | 15,71 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 46,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašský hrnec-papiňák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xNmn
Moje poznámka
Valašský hrnec-papiňák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xNmn
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 18 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin
Lucy27 před 20 minutami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 48 minutami
Moji utopenci
marky79 před 1 hodinou
Pudinkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 2 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 3 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro papiňák,
recept v papinaku,
papiňák recepty,
německý papiňák,
cina v papinaku,
valažský hrnec recepty,
valašský kuřecí plátek,
recepty na papiňák,
brambory v papinaku,
jídla z papiňáku,
kuřecí plátky z papiňáku,
valašské recepty,
tlakový hrnec recepty,
recept papinák,
hrnce papiňák,
recpty pro parní hrnec,
valassky spek,
papínák,
papiňak -novinka,
zelnacka z tlakace
Suroviny:
stehno kuřecí uzené,
houba hřib,
brambory,
cibule,
česnek,
cuketa,
špek valašský,
olej,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý,
voda,
bylinky zelené
Komentáře (8)