Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 053 kJ / 2 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,10 g |
Tuky | 104,01 g |
Vláknina | 123,10 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 173,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Argentinská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPZw
Moje poznámka
Argentinská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPZw
Nejnovější recepty
Hrnkový beránek
Přidáno před 34 minutami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 4 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 18 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 19 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 19 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Afrika řezy
evik_svistik před 7 minutami
Cikánský řízek
DanyDong před 13 minutami
Pečené třepané brambory
DanyDong před 13 minutami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
mmartinjjakubec před 22 minutami
Cibulová marmeláda
Ekurecepty před 45 minutami
Frankfurtská polévka
poirotka před 54 minutami
Kuřecí paličky marinované v podmáslí smažené v troubě
poirotka před 55 minutami
Banánové lívance
Wanilor před 1 hodinou
Houbová omáčka bez smetany
asa007 před 1 hodinou
Karbanátky
LUKES před 1 hodinou
Tématické fráze:
argentinská fazolová polévka,
argentýnská polévka,
zajímavé polévky,
fazolova polivka,
mexická polívka,
mexická fazolová polévka,
argetinská polévka,
argentiská polévka,
argentinské fazole,
polévka gaucho,
zajimava polevka,
argenticka polevka,
polévka ze štiky,
recept fazolova polivka,
argentinská fazolová,
argentinská kuchařka,
fazolova polivka recept,
rajcatova polivka,
recept na fazolovou polivku,
argenentinská polévka
Suroviny:
fazole barevné,
vývar drůbeží,
protlak rajčatový,
slanina,
cibule,
česnek,
rajče,
celer,
mrkev,
paprika sušená sladká,
chilli,
koření oregáno,
tymián,
pepř,
sůl
Komentáře (28)