Suroviny
Porce: 12 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 070 kJ / 2 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,65 g |
| Tuky | 69,17 g |
| Vláknina | 17,31 g |
| Cholesterol | 62 mg |
| Sodík | 6,50 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 374,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2AMM
Moje poznámka
Domácí kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2AMM
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 3 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 10 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 12 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 12 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 12 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 12 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 13 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 14 hodinami
Tématické fráze:
domaci kaiserky,
domácí kaiserky recept,
recept na domácí kaiserky,
kaiserka recept,
domaci kaiserka,
domací pečivo kaiserky,
kaiserky recept,
recept na kaiserky,
domácí kaizerky,
domácí kaiserky - recept,
kaiserky,
domácí kaiserky recepty,
domaci kajzerky,
pečivo kaiserka,
domácí housky top recepty,
domácí pečivo,
domácí kaislerky,
pečeme kaiserky,
domácí keiserky,
domaci kaizerka
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sladěnka,
sůl,
droždí,
podmáslí,
voda,
sádlo
Komentáře (10)
Milada: Na druhou stranu - zbytečně odsuzujete recept, ten za to fakt nemůže. Každý nějak začínáme, je lepší se poradit ať už tu na webu, nebo někde v rodině, u známých, přátel... Nikdo učený z nebe nespadl ani my jsme neměli a ni doposud nemáme vždy dokonalé výrobky
a jednu připomínku: než bych suroviny vyhodila do koše, poradila bych se, jak to napravit, jak z toho udělat cokoli, aby se to nemuselo vyhazovat. Tomu se říká plýtvání potravinami a to si teda může v dnešní době dovolit málokdo.
Hlavu vzhůru, příště to bude lepší a hlavně - nebojte se zeptat, i kdyby to byla sebevětší "pitomost"
Chválím a znovu použiji.
Nechápu, jak se to mohlo někomu nepodařit.
Fotografie je pravděpodobně koupeneho peciva.
Něco na tom receptu není v pořádku.
Včera jsem to dělala. Vsechno uděláno podle postupu práce. Těsto bylo strasne tuhé a nic nevykynulo.
Měla jsem naděje ze co nakyne v troubě . NIC. Vsechno šlo do smetí nebylo to vůbec k jídlu.
Snad je třeba první udělat klásek . Tento bod tady není napsaný . Mozna ze jak člověk pece a ma skusenost
Si něco takového ma domyslet .
Bylo by lepší ten recept úplně zlikvidovat.
Ničím nepotíráme?