Znojemská pečeně
Mezi jednu z oblíbených klasik patří znojemská pečeně z hovězího masa, s typickou omáčkou, v jejíž chuti hrají prim nakládané okurky. Za pomoci tlakového hrnce zvládnete připravit skvělý oběd za hodinu a půl.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 580 kJ / 617 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,72 g |
| Tuky | 7,12 g |
| Vláknina | 11,62 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 327 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 20,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Znojemská pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYW2
Moje poznámka
Znojemská pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYW2
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 18 hodinami
Tématické fráze:
znojemská hovězí pečeně,
znojemska pečeně z vepřoveho masa,
znojemská,
znojemská vepřová pečeně,
znojemská hovězí pečeně recept,
recept na znojemskou pečeni,
znojemská recept,
nejlepsi recept hovezi po znojemsku,
hovězí znojemská pečeně,
recepty znojemska,
znojemská omáčka,
znojemnská pečeně,
recept na znojemskou,
recept znojemska,
nejlepší znojemská omáčka,
nejlepsi recept na znojemskou omacku,
hovězí znojemská,
znojemnská,
hovězí pečeně znojemská,
znojemskapecene
Suroviny:
maso hovězí,
okurky sterilované,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
paprika sušená sladká,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř,
tymián,
sůl,
vývar masový,
olej
Komentáře (41)
Ahoj!!!
Janatko mixuji to že to mám takhle napsáno v receptu, ale i pro ty děti je to jepší, to určitě