Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 515 kJ / 840 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,10 g |
| Tuky | 16,50 g |
| Vláknina | 55,55 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 2,24 g |
| Sůl | 5,30 g |
| Sacharidy | 50,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicovo-cuketová polévka s prosciuttem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PM7w
Moje poznámka
Brokolicovo-cuketová polévka s prosciuttem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PM7w
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 11 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 14 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 6 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 6 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 6 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 6 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 6 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 9 hodinami
Tématické fráze:
cuketovo-brokolicová polévka,
brokolico a polevka,
brokolicovocuketová polévka,
brokolicovocuketová polévka recept,
brokolicova pol,
brokolicocuketová polévka,
recept na brokolicovou pol,
cuketová pol,
použitie cukina brokolica a žampiony sk,
brokolico-cuketová polévka,
polévka s proscuitem,
cuketovobrokolicová polévka,
kuřecí maso s prosciuttem,
brokolicovo-cuketová omáčka,
brokolicova polevka s proscutem,
brokolicová polévka recept,
brokolicovo-květáková polévka,
pol.cuketova,
polévka z brokolice, špenátu a cukety,
brokolico porkova polevka
Suroviny:
brokolice,
cuketa,
mrkev,
cibule šalotka,
prosciutto,
vývar drůbeží,
smetana,
nať petrželová,
pepř cayenský,
sůl
Komentáře (3)