Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý boršč

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

evík

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 835 kJ /
1 156 kcal
Bílkoviny75,98 g
Tuky52,13 g
Vláknina29,80 g
Cholesterol 248 mg
Sodík 3,56 g
Sůl8,70 g
Sacharidy81,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jemně pokrájenou cibuli osmahneme na másle. Přidáme koření (v sítku na koření nebo sterilním obvaze) a sůl. Zalijeme vodou, přidáme všechny tři druhy masa vcelku a dáme vařit. Po dvaceti minutách přidáme na nudličky pokrájené zelí a pokrájené brambory. Když je maso skoro měkké, pokrájíme ho také na nudličky. Přidáme lečo, naloženou červenou řepu bez nálevu, rajčatový protlak, eventuelně nakrájenou klobásu. Povaříme a ochutíme octem nebo citronem, cukrem, solí. Krok 2: Nakonec přilijeme šlehačku (kdo má rád hustší polévku, může do šlehačky rozmíchat trochu hl.mouky). Povaříme a pak už jen papáme.

Zveřejněno 7. 11. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q7ZR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q7ZR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

drahousku Evik, neposilejte mi uchylne zpravicky. ja nemuzu za to ze do borsce leco nepatri. je mi lito. :-((

tak borsc to rozhodne nenizadne leco do borsce nepatri ani jine veci. to je stejny kdybych uvarila krupicku a pojmenovala to jako knedlo,vepro,zeli. :no:

:-/ fotku může vložit každý... mě by spíš zajímalo, co je na tomto receptu rychlé...

Evíku, fotku může vložit i jiná osoba, ale když se Ti ta moje nelíbila, smázla jsem ji :-8

ta fotografie neodpovídá tomuto receptu vložila jí tam jiná osoba:-?:-?:-?

Tématické fráze:
rychlý boršč s červenou řepou, levný boršč, rychly recepty, boršč z leča, boršč, zamrazeni leča, borčš, boršč z naložené řepy, bořšč z červené řepy naložené, zamražení červené řepy, rychlá polévka boršč, boršť, ruský borčš, červená řepa zamražení, boršč hovězí, rychlý boršč s červenou řepou recept, rychly recept, steril.lečo, boršč s červenou řepou, rychli levny recepty

Suroviny:
cibule, máslo, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, sůl, maso vepřové, zelí bílé, lečo, řepa červená, protlak rajčatový, ocet, cukr, šlehačka, brambory, klobása

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu