Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 344 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,48 g |
Tuky | 5,23 g |
Vláknina | 4,83 g |
Cholesterol | 497 mg |
Sodík | 85 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 17,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepičí polévka pro duši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVrr
Moje poznámka
Slepičí polévka pro duši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVrr
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 10 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 11 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 1 hodinou
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 5 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 6 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 6 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 7 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 8 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 10 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 10 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 11 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 12 hodinami
Tématické fráze:
polévka z výpeku,
slepicí polévka,
dlouhý slepičí vývar,
co vse patri do slepici polevky,
aachje kontakt,
jak vařit slepičí vývar polévku,
slepičí vývar z pomalého hrnce,
slepice recepty,
slepiči fašírka,
vyvařené slepičí tuhé maso recepty,
co z masem ze slepicí polévky.,
jak připravit slepici,
slepičí polévka s pomalého hrnce,
polevka z pytliku slepici,
slepice fašírky,
slepičí vývar recept pro začátečniky,
slepičí vývar labuznik,
slepičí polévka a řapíkatýceler,
slepičí polévka názor,
jak vařit tuhou slepici
Suroviny:
slepice,
játra kuřecí,
víno bílé suché,
šafrán,
pepř,
sůl,
vegeta,
ocet vinný,
celer řapíkatý,
mrkev,
petržel,
celer,
libeček,
celer,
petržel,
česnek,
cibule,
pórek,
rajče
Komentáře (18)