Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 344 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,48 g |
Tuky | 5,23 g |
Vláknina | 4,83 g |
Cholesterol | 497 mg |
Sodík | 85 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 17,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepičí polévka pro duši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVrr
Moje poznámka
Slepičí polévka pro duši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVrr
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 4 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 52 minutami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 1 hodinou
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 1 hodinou
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 2 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 3 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 4 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 4 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 6 hodinami
Tématické fráze:
polévka z výpeku,
slepicí polévka,
dlouhý slepičí vývar,
co vse patri do slepici polevky,
aachje kontakt,
jak vařit slepičí vývar polévku,
slepičí vývar z pomalého hrnce,
slepice recepty,
slepiči fašírka,
vyvařené slepičí tuhé maso recepty,
co z masem ze slepicí polévky.,
jak připravit slepici,
slepičí polévka s pomalého hrnce,
polevka z pytliku slepici,
slepice fašírky,
slepičí vývar recept pro začátečniky,
slepičí vývar labuznik,
slepičí polévka a řapíkatýceler,
slepičí polévka názor,
jak vařit tuhou slepici
Suroviny:
slepice,
játra kuřecí,
víno bílé suché,
šafrán,
pepř,
sůl,
vegeta,
ocet vinný,
celer řapíkatý,
mrkev,
petržel,
celer,
libeček,
celer,
petržel,
česnek,
cibule,
pórek,
rajče
Komentáře (18)