Smažené "erteple"
Brambory smažené v trojobalu, to je chuťový zážitek plný křupavosti. Každé sousto je skvělou kombinací křehké strouhanky a jemného bramborového plátku. Podávejte samostatně nebo s bylinkovým dipem.
Postup přípravy
Krok 1: Syrové brambory oškrábeme a nakrájíme asi na 1 cm silná kolečka.
Krok 2: Osolíme z obou stran, obalíme v hladké mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhance.
Krok 3: Smažíme zvolna v rozehřátém oleji. Pokládáme na papírovou utěrku, aby se odsál přebytečný tuk.
Zveřejněno 22. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené "erteple"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X2z
Moje poznámka
Smažené "erteple"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X2z
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 4 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 5 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 5 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 20 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na medu
Lubos74 před 3 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 3 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 3 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 5 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 12 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 16 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 17 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 17 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 18 hodinami
Tématické fráze:
ertepláky,
co jsou erteple,
nivový dip,
nivový dresing,
smažené brambory,
co to jsou erteple,
nivový dresing recept,
co jsou to erteple,
nivovy dip recept,
bramborové erteple,
jabloška,
erteple-recept,
enteple,
dresing nivový,
recept na ertepláky,
smažené brambory s vejcem,
herteple,
smažený he,
brambory v jogurtovem dresingu,
nivový teplý dip
Suroviny:
brambory,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
olej
Komentáře (45)