Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 076 kJ / 1 452 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,97 g |
| Tuky | 43,18 g |
| Vláknina | 75,91 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,84 g |
| Sůl | 18,18 g |
| Sacharidy | 188,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na zelenině s opečenou hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71YB
Moje poznámka
Vepřové na zelenině s opečenou hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71YB
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 17 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 18 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 19 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 20 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 1 hodinou
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 2 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 2 hodinami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 2 hodinami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 4 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 4 hodinami
Bramboračka
danal před 6 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na zelenině,
opečená zelenina,
jak udělat rajčatové pyré,
vepřová žebra na zelenině,
pečená žebra na zelenině,
vepřový plátek v horkovzdušném hrnci,
vepřové s hlívou,
vaříme v horkovzdušnem hrnci,
jidla v horkovzdušnem hrnci recepty,
zelenina opecena,
vepřové na zelenině pomaly hrnec,
vařeni v horkovzdušnem hrnci,
recept na veprovou kytu s hlivou,
recepty pečena zelenina na panvičce,
recepty z pomaláče,
maso v horkovzdušnem hrnci,
horkovzdušný hrnec recepty,
hliva veprove,
recept vepřové na zelenině,
pomaly hrnec hliva
Suroviny:
krkovice vepřová,
pyré rajčatové,
pórek,
cibulka jarní,
česnek,
paprika čerstvá červená,
bujón,
mouka hladká,
hlíva ústřičná,
kmín celý,
sůl,
pepř,
olej,
sádlo
Komentáře (10)
Hanka