Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 177 kJ / 1 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,58 g |
Tuky | 100,82 g |
Vláknina | 68,76 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,97 g |
Sacharidy | 61,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7zJ
Moje poznámka
Kančí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7zJ
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 7 hodinami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 22 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Kava 2 před 3 minutami
Rychlé bramborové knedlíky se slaninou a pórkem
AnetaKohoutova před 2 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
pavelimrich91 před 2 hodinami
Ovocné knedle
pavelimrich91 před 2 hodinami
Dršťková polévka I
pavelimrich91 před 2 hodinami
Rajčatový salátek
pavelimrich91 před 3 hodinami
Kynutý knedlík
pavelimrich91 před 3 hodinami
Guláš z hovězího ...
pavelimrich91 před 3 hodinami
Pórková polévka krémová
pavelimrich91 před 3 hodinami
Rychlá vajíčková pomazánka
TerezaD před 6 hodinami
Tématické fráze:
kančí sádlo,
kančí guláš,
kanci gulasek,
sádlo z kance,
gulašek z divočaka,
prase bagoun,
kanči guláše,
madarsky gulaš kančí,
recept na guláš z divokého kance,
kančí gulaši,
kanci,
mangalica,
guláš z kančího masa,
bagoun,
madarske prase,
kančí škvarky,
wikipedie kančí maso,
maďarský kančí guláš,
slanina mangalica,
škvarky z divočáka
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
slanina,
máslo,
rozmarýn,
chilli paprika čerstvá,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
bobkový list,
paprika sušená uzená,
kmín mletý,
sůl,
celer řapíkatý,
hraška
Komentáře (16)