Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z pečeného bůčku a uzeného masa

Zužitkujte zbytky po nedělním obědě. Vzhledem k tomu, že se jedná o tip, jak ze zbytků nedělní pečeně vyrobit další dobrůtku, je třeba množství surovin dávkovat podle chuti a množství masa, které nám od oběda zbylo.

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

500 g pomazánky

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 623 kJ /
1 344 kcal
Bílkoviny85,63 g
Tuky104,87 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 2,17 g
Sůl4,98 g
Sacharidy13,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Krok 2: Všechno maso umeleme na masovém mlýnku. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, hořčici a promícháme. Krok 3: Do masové směsi přidáme sádlo se sosem z upečeného masa, ještě jednou pořádně promícháme a dáme vychladit. Krok 4: Na namazaném pečivu můžeme posypat čerstvou cibulovou natí, nebo nakrájenou cibulí, nebo poklást plátky kyselé okurky.

TIP: Bůček - výběr oblíbených receptů

Zveřejněno 13. 11. 2014

Poznámka autorky Anna Kocikova

Každý si může podle své potřeby svou namazanou porci dochutit solí a pepřem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YBkp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YBkp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Jarunka137:Za pochvalu děkuji:-)):-K

Vypadá to dobře....kuchařinko Drahuško:yes::-K:-):-p

zuzun:Děkuji:-*:-K

neregi vanse-nikdo Vás nenutí,kupte si libovolnou paštiku v nějakém krámku s uzeninou a pochutnejte si;-)my to také tak někdy děláváme:-))

Pomazanky z masicka jsou excelentni! Parkrat jsem si koupila Veselou Kravu se slaninou a chorchtala jsem blahem, i kdyz taveny syry moc nemusim; a to se neda s touhle pravou pomazankou srovnat ani z rychliku! Dalsi zaslouzeny bod:yes::yes::-p

Díky Vám všem:-K:-K
U komentářů jsem se potěšila;-)Pomazánky z různého pečeného,nebo vařeného masa jsou moc príma a dají se vždy něčím trošku obměnit;-)Škoda,že této bylo pro nás dva tak"málo":-8:-D

Anna Kocikova:Aninko, taková pomazánka je jedna z nejlepších, 11:yes:

Drahuško, moc pěkné to máš, hned bych si dala :-p:-p:yes::-K

Taky se mi líbí, nemá chybu:yes:

Bod nešlo než neudělit ;-) To je luxusní a určitě spáchám!

Též bych nepohrdla:-p:yes:

Anna Kocikova: tak to by mi chutnalo:-p:-):yes::yes:

Dělám podobně:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes::-K

Moc pěkně vyfoceno:yes: a vypadá to opravdu móc jedle:-p

Anna Kocikova::-D:yes: no asi bych se nezachovala jinak, pro jeden chlebík takhle navečer se snad svět nezboří:-);-)

Tématické fráze:
pomazanka z peceneho masa, masova pomazanka z bucku, masová pomazánka z pečeného masa, pomazánka z uzeného masa, pomazánka z pečeného bůčku, pomazanka z bucku, pomazánka z vařeného bucku, pomazanka z upeceneho masa, recepty z pečeného masa, uzený bůček pečený, uzený bůček pomazánka, pomazánka z mletého bůčku, co z upeceneho bucku, pomazánky z uzeného masa, recepty z upečeného masa, co z peceneho bucku, uzené maso recepty, pomazánka z uzeného masa recepty, recept na pomazánku z pečeného masa, pomazánka z pečeného masa recept

Suroviny:
bůček, maso uzené, hořčice, cibule, česnek, sádlo, maso, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu