Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,94 g |
Tuky | 35,71 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 759 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,07 g |
Sacharidy | 56,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celer zapékaný se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r89k
Moje poznámka
Celer zapékaný se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r89k
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 7 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 16 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 5 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 6 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 8 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 9 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 10 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 10 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 11 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 11 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapečený celer se sýrem,
celer recepty,
zapečený celer,
zapečený celer s brambory,
zapečený celer se sýrem v troubě,
recepty z celeru,
celer se sýrem,
zapečeny celer s bramborem,
zapečeny celer s bramborem,
celer bulva recepty,
príprava celeru,
zapékací celer,
celerové recepty,
zapečený celer recepty,
zapečený chleba se sýrem a uzeninou,
celer zapečený,
celer zapečený se sýrem,
zapékaný pangas,
recepty celer,
celer
Suroviny:
brambory,
bulva celerová,
sýr,
vejce,
máslo,
mléko,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (4)