Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 957 kJ / 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,22 g |
Tuky | 2,84 g |
Vláknina | 25,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřové špalky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxjE
Moje poznámka
Pikantní vepřové špalky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxjE
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 9 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 20 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 6 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 7 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 7 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 8 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 9 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 9 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřový špalek,
kančí špalek,
špalky z vepřové panenky,
pikantní vepřové,
pečený vepřový špalek,
špalky,
vepřové maso špalky,
recept do pekarni kečup,
pikantní vepřové řízky,
pikantní vepřová panenka,
pikantní krkovička,
kokosové špalky,
kančí špalek mám ráda recepty,
špalek z vepřové krkovice,
špalek z vepřové panenky,
pikantní vepřové kostky,
pečený kančí špalek,
pikantni vepřové spaliky,
veprovi spalek,
recepty z vepřového špalku
Suroviny:
plecko vepřové,
česnek,
cibule,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
rajče,
chilli paprika čerstvá,
pepř,
sůl,
paprika sušená sladká,
brambory,
petrželka,
smetana zakysaná,
sýr tvrdý
Komentáře (9)