Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 980 kJ / 712 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,01 g |
Tuky | 6,63 g |
Vláknina | 89,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 87,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Papriková bramboračka s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zowg
Moje poznámka
Papriková bramboračka s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zowg
Nejnovější recepty
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 10 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 11 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 11 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 12 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Novohradský vepřový plátek
Petra1943 před 17 minutami
Pesto z medvědího česneku
slunickodanka před 22 minutami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 8 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 10 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 10 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 10 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 10 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 10 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 12 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 12 hodinami
Tématické fráze:
gulasova bramboracka,
bramboračka gulášová,
vaříme s řapíkatým celerem,
polévka papriková bramboračka,
bramboračka s mletou paprikou,
bramboračkaz řapíkatého celeru,
co se dává k bramboračka,
dává se do bramboračky sladká paprika,
smoothie s kořenovou petrželí,
bramboračka s susenymi hříbky,
chleba s celerem recept
Suroviny:
cibule,
sádlo,
klobása pikantní,
mrkev,
celer,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
mouka hladká,
brambory,
sůl,
česnek,
voda
Komentáře (15)